26/08/2020

Parquet laminat

Amb qui treballem

Li oferim parquet laminat de fusta de totes aquestes marques.

Més informació
Moderns productes de fusta processada enllacen el carisma natural d’aquest material amb una perfecta tècnica d’elaboració. Deixeu-vos encisar pel parquet laminat, per les càlides i estètiques superfícies, robustes i fàcils de cuidar a la vegada, per una atmosfera única, plena de lluminositat i confort. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.

Més informació

Kronoswiss és una de les prestigioses marques de el grup Swiss Krono. Aquest fabricant líder en parquet laminat ofereix una qualitat immillorable i uns preus molt competitius. El seu catàleg inclou referències a AC-3, AC-4 i AC-5 en diferents gruixos, formats i acabats. És sens dubte una de les gammes més completes i atractives de l’mercat. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.

Més informació

Quick-Step és actualment una de les marques líders en parquet laminat i ofereix la més variada gamma d’acabats i colors juntament amb el seu sistema patentat de clic UNICLIC de UNILIN. A més, en aquests formats es troben representades totes les tendències actuals amb acabats llisos, mates, fustes reals i bisells. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.

Més informació

PARADOR és la marca líder alemanya amb una gran tradició, uns productes i acabats excel·lents, tot això amb els millors dissenys de l’mercat. Sens dubte es tracta d’una marca premium que ofereix el millor en el sector de l’parquet laminat. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.

Més informació
Disfloor és una gamma de producte bàsica, però amb la més alta qualitat de fabricació. Tots els seus productes utilitzen la patent Uniclic de Unilin i ofereixen diversos formats i resistències buscant una bona relació qualitat-preu. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció. 

Més informació
Deltafloor és la gamma de parquet laminat en AC-5 amb la millor relació qualitat preu. Amb un producte AC-5 d’Alta Resistència i amb uns acabats de primera qualitat. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.
Més informació
ClickIn és una gamma fabricada a Alemanya i que inclou productes de línia clàssica, i bisellats a 4 cares. A més, és un parquet laminat resistent i amb una bona relació qualitat-preu. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.