26/08/2020

Parquet de fusta natural

Amb qui treballem

Li oferim parquet de fusta natural de totes aquestes marques.

Parquet de madera natural Quick Step

Més informació

Quick-Step és actualment una de les marques líders en parquet de fusta natural. En la seva gamma de terres Laminats, Quick-Step ofereix la mes variada gamma d’acabats i colors juntament amb el seu sistema patentat de clic UNICLIC de UNILIN. Algunes de les seves gammes amb més renom són la Classic, Eligna, Eligna Wide o Llarg. En aquests formats es troben representades totes les tendències actuals amb acabats llisos, mates, fustes reals i bisells. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.

Parquet de madera natural Parador

Més informació

PARADOR és la marca líder alemanya amb una gran tradició, uns productes i acabats excel·lents, tot això amb els millors dissenys de l’mercat. Sens dubte es tracta d’una marca premium que ofereix el millor en el sector del parquet de fusta natural i parquet laminat. PARADOR és reconeguda a nivell mundial, i és el referent pel que fa als dissenys i colors que ofereix. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.

Parquet de madera natural Solidfloor

Més informació

El parquet de fusta natural SolidFloor ofereix una de les gammes més exclusives i fustes més nobles de l’mercat. Especialment és una gamma de producte centrada en la qualitat de la mateixa i l’exclusivitat de les seves fustes. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.

Parquet de madera natural Diswood

Més informació

DISWOOD ens ofereix un parquet de fusta natural amb clic Uniclic de Unilin i en diversos gruixos i acabats. A més, els seus productes tenen una bona relació qualitat-preu. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.

 

Parquet de madera natural Naturwood

Més informació
En Naturwood trobarem els millors preus de parquet de fusta natural en diferents qualitats. Si t’interessa, contacti’ns per conèixer més a fons la seva col·lecció.